skip to Main Content

Nordisk Allkunst Danmark 2019

At rejse er at leve”…dette citat af H.C. Andersen har inspireret os til næste trin i ”Det sociala allkunstværket” til en rejse i det indre og det ydre der menneske møder, sprog, udseende, handicap ikke skal være begrænsende uden give mulighed til ”At mødes over grænser!

Nordisk Allkunst – KIK 2019 / “At mødes over grenser”

En festival for ALLE der vi genom danse, sang, musik, eventyr, beretninger for skride over vores egene genser og mødes i et fri rum der vi alle er sammen som mennesker fra forskellige lænder, baggrund, historie. Vi vil i denne nionde festival knytte det sammen som begyndte i Sverige som et “Socialt Allkonstverk” og vandrede videre sammen med Peer Gynt til Norge for at så komme til H.C. Andersens Danmark.

Der har ved vores Inspirationsmøder med ambassadører fra Sverige, Norge, Island og Danmark kommet frem at ved dette sidste møde i Danmark så skal der være fest og glæde og tid til samvær med alle vores gamle venner som vi har mødt genom åren og alle nye som vi vil møde sommeren 2019.

Også denne gang så kommer vi at være på Fuglsøcentret, med den venlige personale, i Nationalparken Mols Bjerge, med den smukke natur.

Vi glæder os at se DIG i uge 26 (d. 24-28 juni) 2019.

This Post Has One Comment
 1. Hei

  Er det fortsatt åpent påmeldning til KIK2019?
  Hvis det er, hvordan kan vi betale hvis noen ha med ledsager skal bli med?
  Er det allerede inkludert med prisen som er 4000 dkk?

  mvh,
  Mary Abbie Gay Manibog
  (Solborg Camphill)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top